Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μαραγκός: «Μεγάλη επιτυχία αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Μαραγκός και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιώνιου, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για την διπλή ιδιότητα του Καρυπίδη.

Για τη νίκη της ομάδας του: «Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη, γιατί είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα μας, και υπάρχει το παράδοξο ότι κερδίζουμε εκτός έδρας. Θεωρώ πως είναι εντελώς συγκυριακό αυτό και μην ξεχνάτε ότι εμείς παίζαμε με μεγάλες ομάδες στην έδρα μας.»

Για το αν η διαφορά την κάνει η έδρα: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε εντός έδρας και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να το πραγματοποιούμε και αυτό από εδώ και πέρα.»

Για το εντός έδρας αήτηττο των 15 αγώνων του Πανιώνιου: «Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη μας.»

Για τη ψυχολογία του ίδιου για τον τραυματισμό του Βεργώνη: «Είναι πολύ στενάχωρο να τραυματίζεται ένας συμπαίκτης σου. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπαλάφα, αυτός του Αλέξη είναι εξίσου σοβαρός μιας και θα μείνει εκτός για περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα.»

Για το αν θυσιάζουν το θέαμα για τους βαθμούς: «Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά είμαστε πιο σφιχτοί στην άμυνα και έτσι προσπαθούμε να παίξουμε για να κερδίσουμε.»

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, πρέπει κάποια στιγμή να κερδίσουμε εντός έδρας και αν είναι αυτό με τον Ολυμπιακό θα είναι τεράστια επιτυχία.»

Για τη διπλή ιδιότητα του Καρυπίδη: «Είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια, πληρωνόμαστε στην ώρα μας, και όλα λειτουργούν κανονικά. Έχει γίνει καθημερινότητα πλέον. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.»

Για τον κόσμο της Βέροιας: «Δεν είναι ωραία εικόνα να έχει λίγο κόσμο το γήπεδο, δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο μιας και κατάγομαι από τη Βέροια. Μακάρι να μας αγκαλιάσει ο κόσμος.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: