Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μπούτσκος: «Έχουμε παίκτες πολεμιστές»

Ο Παντελής Μπούτσκος σε δηλώσεις για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας τόνισε πως οι Τούρκοι διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» διαθέτει παίκτες πολεμιστές.

Μπούτσκος: «Έχουμε παίκτες πολεμιστές»
Ο άμεσος συνεργάτης στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Παντελής Μπούτσκος μεσω του paokbc ανέλυσε τη προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο Εurocup Μπεσίκτας, χαρακτηρίζοντας την πολύ καλή και πλήρη ομάδα, με μεγάλη ικανότητα στο transition, ωστόσο επεσήμανε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν παίκτες πολεμιστές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά την απόπειρα απόδρασης με το διπλό από την έδρα της πολύ ισχυρής Ζenit, επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να υποδεχτούμε την εξίσου ισχυρή Besiktas. Πρόκειται για μία ομάδα με βάθος στο ρόστερ και παίκτες με μεγάλη εμπειρία από την ευρωλίγκα, αλλά αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε την έδρα μας.

Με τρεις Αμερικάνους στην περιφέρεια, τον οξυδερκή point guard Wolters, τον DJ Seeley και τον γνώριμό μας Darden από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, καταθέτουν πολύ ενέργεια στο παρκέ κάτι που τους καθιστά πολύ επικίνδυνους στο transition.

Μέσα στη ρακέτα δεσπόζει ο πολύπειρος Lampe Λάμπε δίνοντας ποιότητα από το low post, αλλά και οι Radosevic, Murphy αποτελούν σημεία αναφοράς αφού προσδίδουν μέγεθος και διεκδικούν κάθε ριμπάουντ. Δεν θα πρέπει επίσης να υποτιμήσουμε τους ικανότατους τούρκους σουτέρ Akyol και Atsur οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ από τα double team πάνω στον Lampe.

Η ομάδα μας μέσα από τους δύο αγώνες την εβδομάδα και παρά την κόπωση, βρίσκει τη χημεία της σιγά-σιγά και με πολύ σκληρή δουλειά, με υπομονή και επιμονή θα είμαστε στο επιθυμητό σημείο. Δε χρειάζονται λόγια αλλά έργα μέσα στις τέσσερις γραμμές, αφού η σεζόν θα είναι μεγάλη και είμαστε ζωντανοί και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Έχουμε παίκτες πολεμιστές που αγαπήθηκαν από τον κόσμο μας όχι μόνο για τις νίκες αλλά κυρίως για τις μάχες που έδωσαν με τη φανέλα της ομάδας. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα νέο μομέντουμ και να δώσουμε χαρά σε όλο τον κόσμο της ομάδας και κυρίως στους αμετανόητα πιστούς που μας συμπαραστέκονται σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: