Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Γρίφος με Πάμπο Χριστοδούλου και την «πρόταση από ελληνική ιστορική ομάδα»

Πρόταση από ελληνική ομάδα δέχτηκε το Σάββατο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Πάμπος Χριστοδούλου, όπως ενημέρωσε το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Γρίφος με Πάμπο Χριστοδούλου και την «πρόταση από ελληνική ιστορική ομάδα»
Στο στόχαστρο ελληνικού συλλόγου βρίσκεται ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Το γραφείο μάναζερ που τον εκπροσωπεί, μέσω ενημέρωσης, τονίζεις πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου δέχτηκε –εκτός απ’ την ΑΕ Λεμεσού- πρόταση το περασμένο Σάββατο από «ελληνική ομάδα, από τις θεωρούμενες ιστορικές». Όπως τονίζεται, ο 48χρονος αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μέχρι να οριστικοποιηθεί η συνάντησή του με την διοίκηση της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά:

«Μετά την ΑΕΛ, Ελληνική ομάδα, από τις θεωρούμενες ιστορικές, κατέθεσε προχτές πρόταση στο γραφείο μας, για συνεργασία με τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου, κο Πάμπο Χριστοδούλου. Καθ' ότι όμως, ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί υποχρέωση του να μιλήσει πρώτα με την ΚΟΠ, αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Το κρίσιμο ραντεβού με την κυπριακή Ομοσπονδία, αναμένεται να οριστικοποιηθεί, τις επόμενες μέρες. Η πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία του Εθνικού συγκροτήματος της Κύπρου, έφερε στο προσκήνιο τις ικανότητες του τεχνικού της, ξεπερνώντας τα κυπριακά σύνορα, κάτι που ανεβάζει γενικά το όλο ίματζ του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: