Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

«Παίκτης αποκάλυψη ο Ροντρίγκες-αναντικατάστατος ο Τζιόλης»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος βραβεύτηκε χθες από τον ΠΑΟΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αναφέρθηκε στην βράβευση του όπου ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για το ντέρμπι όπου ξεχώρισε τον Ροντρίγκες τον οποίο χαρακτήρισε αποκάλυψη. Αναφέρθηκε επίσης στους Μακ, Μπερμπατοφ, Ζάιρο ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Τζιόλη.
dermitzakis2
Για την βράβευση του: «Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ήταν συγκινητικό. Είναι πολύ ωραίο να αναγνωρίζεται η προσπάθεια σου σε ένα σωματείο ,μικρή ή μεγάλη. Ευχαριστώ όλη την διοίκηση αλλά και γενικότερα όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την τιμή που μου κάνανε».
dermitzakis3
Για την νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι έφερα γούρι στον ΠΑΟΚ καθώς ήταν ίσως η πιο εύκολη νίκη σε ντέρμπι. Τα δεδομένα πριν το παιχνίδι ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός ερχόταν από ένα νικηφόρο σερί και έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση και ο ΠΑΟΚ από ακόμα ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρχει κούραση, οι «πράσινοι» φαινόταν ότι είχαν βρει τον τρόπο τα τελευταία χρόνια να περνάνε από την Τούμπα, συν ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες σημαντικές απουσίες όπως ήταν ο Κάτσε. Αλλά με την έναρξη του παιχνιδιού είδαμε κάτι τελείως διαφορετικό. Έναν ΠΑΟΚ πολύ καλά διαβασμένο με μια πολύ καλή τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού, καλά τρεξίματα, ταχύτητα και ειδικά στην επίθεση δημιουργούσανε πάρα πολλές υπεραριθμίες στις πλευρές και ιδιαίτερα στην αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού. Με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε 15 λεπτά ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη».
Για τον Ροντρίγκες: «Πραγματικά είναι ένας παίκτης αποκάλυψη και η απόδοση του είναι σε ψηλά επίπεδα τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Χθες έτυχε να τον βραβεύσω και πρόσεξα και κάτι άλλο. Άμα τον κοιτάξεις στο πρόσωπο βγάζει μια θετική αύρα, είναι μεγάλη υπόθεση για ένα μικρό παιδί σε μια καινούργια ομάδα να σου βγάζει τέτοια συναισθήματα».
Για τον Ζάιρο: «Και ο Ζάιρο ήταν πάρα πολύ καλός αλλά πρέπει να γίνει πιο ουσιώδης».
Για τον Μακ: «Είναι εξαιρετικός αλλά χάνει το εύκολο γκολ. Πρέπει να δουλέψει και να το βελτίωση, με την προπόνηση όλα βελτιώνονται. Πρέπει να δουλέψει το τετ α τετ του».
Για τον Μπερμπάτοφ: «Παρότι τραυματίας πήρε την πρωτοβουλία να βαρέσει το πέναλτι, αν και προερχόταν από χαμένη εκτέλεση αλλά δείχνει ότι είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης».
Αναφορικά με τον Τζιόλη: «Ο Τζιόλης αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι αναντικατάστατος για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ηγετική φυσιογνωμία που κάνει πάρα πολύ δουλειά στο κέντρο».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ με το ματς στην Τρίπολη ολοκληρώνει ένα δύσκολο κύκλο παιχνιδιών που είχε απώλειες αλλά έκανε και μεγάλες νίκες. Έτσι όπως φαίνεται η μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων δεν βλέπω να μπουν στα πλέι οφ με πάνω από ένα πόντο διαφορά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: