Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Άκουσε, διαλέγει και «χτυπάει» η ΑΕΚ!!

Τα είπαν Μιλοβάνοβιτς - Μπάγεβιτς για τις επαφές τόσο με τον Γκας Πογιέτ όσο και για τους άλλους προπονητές που αρέσουν στην ΑΕΚ. Έως το τέλος της εβδομάδας η απόφαση και η πρόταση στον εκλεκτό.

Άκουσε, διαλέγει και «χτυπάει» η ΑΕΚ
Και τώρα φουλ… γκάζι στην ΑΕΚ για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα κι αφού παρακολούθησε την μεσημεριανή προπόνηση, είχε συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στα Σπάτα, στην οποία τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις απ'το μέτωπο του προπονητή.

Στην ατζέντα του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, δεν μονοπώλησε ο Γκας Πογέτ, που δείχνει να παραμένει φαβορί, αλλά κι άλλες περιπτώσεις τεχνικών που αρέσουν στους ανθρώπους της ομάδας, όπως ο Χάβι Γκράθια. Με την σειρά του ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ θέλουν να καταλήξουν άμεσα στον εκλεκτό ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να του έχουν κάνει και επίσημη πρόταση.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θα ταξιδέψει με τον Στέλιο Μανωλά στα Πηγάδια, για το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη απέναντι στην Ξάνθη, ενώ πλέον οι πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο και στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή αυξάνονται σημαντικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: