Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Είδαν τον Γκάρι μόνο σε... φωτογραφία!!

Γράφει ο Κώστας Πετρωτός 
Ο ΠΑΟΚ το ήθελε πολύ, το είχε αναδείξει σε κορυφαίο ματς της κανονικής περιόδου και τελικά το πήρε.

Το ντέρμπι της Τούμπας ήταν βαμμένο 100% ασπρόμαυρο και αν οι παίκτες του "Δικεφάλου" είχαν την ίδια συγκέντρωση με την οποία έπαιζαν στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο, τότε το σκορ θα μπορούσε να πάρει απίστευτες διαστάσεις. Εστω κι έτσι αναδείχτηκε αυτό που ο "Δικέφαλος" "φωνάζει" με τις εμφανίσεις του από την αρχή της φετινής περιόδου. Οτι διαθέτει πλέον πολύ καλύτερο υλικό από πέρυσι, έχει παίκτες του προπονητή με μεγάλη προοπτική και απλά θέλει τον χρόνο του γιατί είναι μια νέα ομάδα που τώρα "χτίζει" χαρακτήρα.

Νίκες όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναικό τονώνουν την προσωπικότητά του και πείθουν και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας ότι αξίζει να κάνει υπομονή και να στηρίξει.

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αλλάξει το κλίμα στην Τούμπα, έχουν απομονωθεί και αυτοί οι λίγοι που δημιουργούσαν πρόβλημα και ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο δίνει ξεχωριστές... παραστάσεις κάθε Κυριακή που τις απολαμβάνει ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα. Για να εστιάσουμε και λίγο στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πραγματικά "πάτησε" τον Παναθηναικό στηριζόμενος στην τρομερή ταχύτητα της μεσοεπιθετικής της γραμμής. Ειδικά του Γκάρι Ροντρίγκες, είναι ζήτημα αν τον είδαν 2-3 φορές κατάφατσα οι παίκτες του Παναθηναικού -και ειδικά ο Νάνο- αφού μονίμως ο 25χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι πατούσε το γκάζι και τους άφηνε να δουν μόνο την πλάτη του και την... σκόνη του.

O ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει η σούπερ ομάδα, ούτε έχει βρει λύση μέσα σε μια νύχτα σε όλες τις αγωνιστικές του αδυναμίες. Απέδειξε, όμως, ότι έχει δημιουργήσει μια βάση πάνω στην οποία μπορεί να δημιουργηθεί μια μεγάλη ομάδα η οποία θα φέρει στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του τους τίτλους που τόσο πολύ θέλει εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι το φαβορί για να την κατακτήσει γιατί συν τοις άλλοις διαθέτει το πλεονέκτημα που λέγεται Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μπορεί να βάλει επιπλέον χρήματα τον Γενάρη για να βελτιώσει την ομάδα του εκεί που πονάει σε αντίθεση με τον Γιάννη Αλαφούζο που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: