Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αναστασίου: «Το χάσαμε σε δέκα λεπτά»

Για έλλειψη συγκέντρωσης μετά το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Σε δέκα λεπτά χάσαμε το ματς», είπε.

Αναστασίου: «Το χάσαμε σε δέκα λεπτά»
Το πέναλτι που καταλογίστηκε κακώς υπέρ του ΠΑΟΚ αποδιοργάνωσε πλήρως τους παίκτες του, που έχασαν τη συγκέντρωσή τους και μαζί και το ματς σε δέκα λεπτά, όπως είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην ομιλία του προς την ομάδα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πάθαμε μπλακ άουτ μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε και μέσα σε δέκα λεπτά χάσαμε το ματς. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να μην επηρεαζόμαστε από όσα συμβαίνουν την ώρα του αγώνα. Αυτό το ματς πέρασε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» σε ήρεμους τόνους στους ποδοσφαιριστές του.

Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο την Τετάρτη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με τη συμμετοχή του Τελάντερ εξαιρετικά αμφίβολη λόγω κάκωσης και τον Σάντσεθ να ακολουθεί θεραπεία, ο Τριανταφυλλόπουλος είναι έτοιμος για επιστροφή στην ενδεκάδα, ενώ και άλλοι παίκτες, όπως οι Βέμερ, Λουντ, Νίνης και Καλτσάς βλέπουν ενδεκάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: