Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζει τσιπάκι ο Ολυμπιακός!!


Μετά το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός αλλάζει… τσιπάκι και συγκεντρώνεται στο Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Με την ομάδα ο Μπουχαλάκης, μόνοι τους Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φουστέρ.

Αλλάζει τσιπάκι ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Ατρομήτου, έκανε το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Κι αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται και στην μάχη του Κυπέλλου αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Σήμερα ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν στο Ρέντη συνεχίζοντας την δουλειά. Όσοι αγωνίστηκαν με τους Περιστεριώτες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το βάρος να δίνεται στην κατοχή της μπάλας, την καλή κυκλοφορία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο μέτωπο των τραυματιών Καμπιάσο, Ντουρμάζ και Φουστέρ προπονήθηκαν μόνοι τους, με τον Αργεντινό να κάνει ασκήσεις και με την μπάλα στο γήπεδο, ενώ ο Μανιάτης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μπουχαλάκης προπονήθηκε ξανά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, ενώ κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει πλέον ο Αυλωνίτης. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 10:30. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: