Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

«Βρίσκει τα πατήματά του ο ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάββας Παντελίδης και «σκιαγράφισε» από τεχνική σκοπιά το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός άλλαξε τον σχηματισμό του και προσαρμόστηκε πάνω στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για να τον σταματήσει, όμως, δεν του βγήκε. Ήταν εντελώς ακίνδυνος. Δεν θυμάμαι να απείλησε τον ΠΑΟΚ. Τα ατού του Παναθηναϊκού ήταν εκτός παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει καμία επίσκεψη από την αριστερή πλευρά. Προφανώς θεωρούσε ότι αμυντικά είναι καλύτερη από εκείνη την πλευρά, όμως, ο Ροντρίγκες ήταν σε εξαιρετική μέρα. Εκ του αποτελέσματος δεν βγήκε. Ουσιαστικά αχρηστεύθηκε μόνος του. Εκτός του Ζέκα και του Κλωναρίδη, ίσως, που μπήκε αλλαγή δεν υπήρχε άλλος διακριθείς».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ άρχισε σιγά σιγά και βρίσκει τα πατήματά του. Γνωρίζουν, πλέον, τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχει πειθαρχία και προσπαθούν να μείνουν συνεπείς στο πλάνο και έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. Μπαίνουν στο γήπεδο και προσπαθούν να κερδίσουν πρώτοι τις μονομαχίες. Αυτό είναι καθαρά έργο Τούντορ, αλλά και επιλογών παικτών. Όταν οι παίκτες διαθέτεις τέτοια στοιχεία μπορείς να τα αναζητήσεις. Φαίνεται ότι προσπαθεί να διαλέξει παίκτες που να ταιριάζουν στο πλάνο. Αυτό δείχνει ότι γίνεται καλό σκάουτινγκ.

Για τον Ζάιρο: «Μέχρι τώρα δεν με είχε εντυπωσιάσει. Χθες μου άρεσε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει».

Για τον Σάμπο: «Πολύ καλός και αυτός. Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ είχε παίκτες που μπορείς να πεις ότι έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι. Και ο Τζιόλης, επίσης. Το μυαλό του είναι εξαιρετικό».

Για τα αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ: «Στο χθεσινό παιχνίδι δεν μπορείς να βρεις πολλά αδύναμα σημεία. Ίσως μόνο την ταχύτητα στο κέντρο. Λίγη περισσότερη ταχύτητα δεν θα ήταν άσχημη».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: