Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Έφυγε για Καζάν ο Άρης!!

Με ανεβασμένο ηθικό, ύστερα από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αναχώρησε ο Άρης με προορισμό το Καζάν και την αναμέτρηση με την Ούνιξ.

Έφυγε για Καζάν ο Άρης

Όπως είναι φυσικό, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ευφορία μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται και στην πολύ ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά, την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Τζερέλ ΜακΝίλ.

«Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι σαφές ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Η Ούνιξ Καζάν είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας με πλούσιο ρόστερ και λύσεις σε κάθε θέση. Το έργο μας γίνεται ακόμα δυσκολότερο με δεδομένο το επίπονο ταξίδι στη Ρωσία», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα, μέσα από τους διπλούς αγώνες, στοχεύουμε και στη βελτίωσή μας ως ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ούνιξ και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παραγωγικότητα του αντιπάλου».

Ο Μιχάλης Πελεκάνος, από την πλευρά του, είπε: «Προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες, δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα επί των Αρκαδικού και ΠΑΟΚ και μία επί της Μπουντούτσνοστ στη 2η αγωνιστική του Eurocup. Δείχνουμε πως έχουμε βρει ρυθμό και όσο περνάνε τα παιχνίδια θεωρώ πως συνεχώς θα βελτιωνόμαστε».

Όσο για τον αγώνα του Καζάν: «Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Ούνιξ Καζάν είναι εξαιρετικά μεγάλος. Πρόκειται για μια ομάδα με δυνατό και έμπειρο ρόστερ. Είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και αυτό το δείχνουν και τα έως τώρα αποτελέσματά της. Το γεγονός ότι την αντιμετωπίζουμε στην έδρα της κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως σκοπεύουμε να παραδοθούμε αμαχητί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την έκπληξη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: