Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Τέλος στις δημόσιες αντεγκλήσεις με τον Ολυμπιακό!!

Μία προσπάθεια να βάλει τέλος στον… χαρτοπόλεμο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε η FORTHNET, τονίζοντας μέσω ανακοίνωσης πως δεν θέλει να συνεχίσει τις δημόσιες αντεγκλήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος στις δημόσιες αντεγκλήσεις με τον Ολυμπιακό
Να βάλει ένα τέλος στον… χαρτοπόλεμο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί η διοίκηση της FORTHNET, καθώς σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει πως «δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την πλευρά σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λάβαμε την από 23.10.2015 απαντητική επιστολή σας, το περιεχόμενο της οποίας και πάλι μας βρίσκει σε πλήρη αντίθεση και διαφωνία. Η διαδικασία δημόσιου “διαλόγου” που επιλέξατε να ακολουθήσετε με τη δημοσιοποίηση της αρχικής εξώδικης επιστολής σας, συνοδευόμενη από πολιτική “απαγορεύσεων” έναντι των δημοσιογράφων και της πλατφόρμας μας, όπως σας έχουμε ήδη τονίσει είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Δεδομένου ότι προέχει η προστασία των δημοσιογράφων των καναλιών Νovasports και η ομαλή παροχή υπηρεσιών προς όλους τους συνδρομητές μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την πλευρά σας. Θα θέλαμε και πάλι να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: