Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

«Βράζουν» στην Κηφισιά με τη διαιτησία!!

«Πυρ και μανία» είναι οι άνθρωποι της Κηφισιάς με την διαιτησία στην εντός έδρας ήττα από το Λαύριο, λέγοντας επίσης πως ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης έχει γράψει ψέματα στο φύλλο αγώνα!

«Βράζουν» στην Κηφισιά με τη διαιτησία!
Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Κηφισιάς με τους Φούφη, Σώμο και Καλδίρη που σφύριξαν στην ήττα από το Λαύριο, υπονοώντας μέσω ανακοίνωσής τους πως οι υποδείξεις των τριών διαιτητών καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η ομάδα των βορείων προαστίων τονίζει πως ο πρώτος διαιτητής έχει «ενσυνείδητα γράψει αναλήθειες για τον πρόεδρο της ΚΑΕ στο φύλλο αγώνα», ενώ η οριστική τύχη του ματς θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς έχει καταθέσει ένσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Το Σάββατο (24/10) γίναμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου όπου τρεις κύριοι με γκρίζες στολές καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα Κηφισιά-Λαύριο. Πάγια αρχή της ΚΑΕ Κηφισιά είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως αυτή η μεθοδευμένη τακτική μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια όσα συνέβησαν στον εν λόγω αγώνα.

Δεν είναι μόνο το εγκυρότατο καλάθι του Μαυροειδή που ακύρωσαν σαν εκπρόθεσμο (και για το οποίο ήδη κατατέθηκε ένσταση), αλλά τουλάχιστον είκοσι φάσεις όπου σφυρίζουν ανάποδα. Τέτοιες μεθοδεύσεις ακυρώνουν τις προσπάθειες τόσο των αθλητών μας όσο και της διοίκησης, η οποία εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας να δημιουργήσει ένα υγιές και αξιόμαχο σύνολο και φιλάθλους με υγιή νοοτροπία.

Για αυτό το λόγο διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα “ως εδώ και μη παρέκει”. Θα ακολουθήσει λεπτομερές βίντεο με όλες τις φάσεις που καθόρισαν τον αγώνα. Προς το παρόν θα επαναλάβουμε κάτι που ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα από όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο: ΝΤΡΟΠΗ. Ως προς τον πρώτο διαιτητή, ο οποίος έχει ενσυνείδητα γράψει αναλήθειες για τον πρόεδρο της ΚΑΕ στο φύλλο αγώνα, τον καλούμε άμεσα να ανακαλέσει τις υποτιθέμενες ύβρεις του, αλλιώς θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Μέχρι τότε θα αρκεστούμε να πούμε ότι έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνα.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι η ΚΑΕ Κηφισιά έχει την πιο φιλική έδρα της κατηγορίας και δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν, για αυτό άλλωστε και ο κάθε διαιτητής αισθάνεται ελεύθερος να σφυρίζει όπως ακριβώς θέλει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: