Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Λύση Μέξα για Απόλλωνα Πατρών!!

Ο Κώστας Μέξας αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Θανάση Παπαχατζή στον πάγκο του Απόλλωνα Πατρών.

Λύση Μέξα για Απόλλωνα Πατρών
Παρελθόν από τον Απόλλωνα Πατρών αποτελεί ο Θανάσης Παπαχατζής πληρώνοντας το μάρμαρο για το 0/3 της ομάδας του στην Α1.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Θανάση Παπαχατζή. Τον ευχαριστεί, δε, για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και προσφορά του στην ομάδα.

Δυστυχώς το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το βάρος της ευθύνης απέναντι στον κόσμοι της Πάτρας μας επιβάλει την διακοπή της συνεργασίας με έναν προπονητή που πραγματικά δούλεψε πολύ άλλα τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν και δεν αντάμειψαν ολη αυτή τη προσπάθεια.

Ο Απόλλων CARNA εύχεται στον Θανάση Παπαχατζή κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή
».

Όλα δείχνουν πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Κώστας Μέξας, ο οποίος έμεινε άνεργος μετά την αδυναμία του ΚΑΟΔ να κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να πιάσει δουλειά και να ντεμπουτάρει στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στον Χορτιάτη (1997-03), στους Αμπελόκηπους (2003-04), στα γυναικεία τμήματα του Μέγα Αλέξανδρου (2004-05) και της Καστοριάς (2005-06) και στη συνέχεια ήταν για μια διετία στη ΜΕΝΤ (2006-08) και τρία χρόνια στον Ηρακλή (2008-11). Από το 2011 ήταν στον ΚΑΟΔ, αρχικά ως βοηθός Καλαφατάκη και Μάρκοβιτς και από το καλοκαίρι του 2014 ως πρώτος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: