Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Forthnet κατά ΕΠΟ για το Κύπελλο!!

Με ανακοίνωση της η Forthnet καλεί την ΕΠΟ να προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Forthnet κατά ΕΠΟ για το Κύπελλο
Να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και να προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, καλεί την ΕΠΟ η Forthnet μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο τη δικαιώνει στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει.

Η ανακοίνωση

Η Forthnet γνωστοποιεί ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ. αριθμ. 8660/2015 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, δικαίωσε πλήρως, για τρίτη φορά, τη Forthnet, απαγορεύοντας στην ΕΠΟ να επιτρέψει τη συνέχιση μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας για την τρέχουσα σεζόν 2015-2016, υπό το υφιστάμενο καθεστώς της παράνομης παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και υποχρεώνοντας τη να λάβει νόμιμη απόφαση για την εκ νέου παραχώρηση των δικαιωμάτων αυτών.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ με την οποία εκχωρήθηκαν τα εν λόγω δικαιώματα σε εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων, έχει κριθεί παράνομη και ως εκ τούτου άκυρη, τόσο από το Μονομελές Πρωτοδικείο με την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφασή του, όσο και από το Εφετείο Αθηνών με την υπ. αριθ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του.

Μετά την έκδοση και της νέας απόφασης, αναμένουμε για άλλη μια φορά το αυτονόητο, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ να προβεί άμεσα σε όλες τις επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες, διακόπτοντας την παρανομία και προχωρώντας σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολουθώντας αυτή τη φορά όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: