Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και άλλα ενδιαφέροντα!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τη δίκαιη επικράτηση του ΠΑΟΚ και άλλα πολλά ενδιαφέροντα με τα οποία θα συμφωνήσουν όλοι…

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και άλλα ενδιαφέροντα

Δεν είναι «κάπως έτσι». Είναι «έτσι ακριβώς». Κι όλοι αυτοί, που είναι πολλοί, τι κάνουν όταν βλέπουν ένα πέναλτι που δεν ήταν; Το λένε «πέναλτι που έγινε εκτός περιοχής και δεν μπορούσε να το δει στη ροή του αγώνα ένας διαιτητής». Κι όχι ότι δεν ήταν πέναλτι.

Σε όλο αυτό, προφανώς δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική και όλοι, λίγο έως πολύ, είναι υποψιασμένοι και έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και έχουν εκσυγχρονιστεί ως αναγνώστες ή τηλεθεατές ή ως ακροατές.

Από κει και πέρα, τα γεγονότα δεν αφορούν μόνο την απόδοση της μιας ομάδας, του ΠΑΟΚ, που δικαίως έφτασε στη νίκη. Αφορούν γενικότερα σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν φροντίζει κανείς να τα αντιμετωπίσει χωρίς αναστολές. Όλοι τους κοιτάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και πως θα γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Πως θα αποκτήσουν πρόσβαση και δικαιώματα κυρίως στη διαιτησία. Πως θα επηρεάσουν καταστάσεις.

Διότι δεν είδαμε ποτέ τον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, να αποδέχεται ότι ευνοήθηκε με σχετική ανακοίνωση, ανάλογη παλιότερων διαμαρτυριών και μανιφέστων που εξέδιδε ο ιδιοκτήτης Ιβάν όταν αποφάσιζε την επανάσταση κατά του περιβόητου κυκλώματος.

Ο άνθρωπος αυτός, ο παράγοντας που ξοδεύει ένα κάρο λεφτά απαιτεί ισονομία.

Πως όμως εκφράζεται τελικά αυτή η διεκδίκηση, που, θα συμφωνήσουμε όλοι, δεν θα έπρεπε καν να είναι διεκδίκηση, αλλά, απλά ένα αυτονόητο δικαίωμα.

Στο δια ταύτα, κανείς δεν βλέπω να υπάρχει και μεγάλη διάθεση για να αλλάξουν πραγματικά οι ανισορροπίες. Θα είχαν γίνει ήδη οι θυσίες εκείνες που είχε προειδοποιήσει και τροφοδοτούσε με σχετικά σενάρια ο Σαββίδης, όταν έλεγε ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν αλλάξουν πολλά.

Τίποτε δεν άλλαξε και για κανέναν από τους κομπάρσους ή τους λιγότερο ευνοημένους του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: