Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Συμμέτοχοι στην επιτυχία τους!!

Η Ντόρτμουντ έφτασε τα 130.000 μέλη. Και είναι μόλις η τρίτη στη σχετική λίστα στη Γερμανία. Γιατί κάποιες ομάδες είναι… ο κόσμος τους.

Συμμέτοχοι στην επιτυχία τους
Καλά τα χρήματα από τηλεοπτικά δικαιώματα, διαφημίσεις, ευρωπαϊκά μπόνους και λοιπές πηγές εσόδων. Μια ομάδα, ωστόσο, για να μεγαλουργήσει πραγματικά και να μη στηρίζεται στις ορέξεις κανενός μεγιστάνα, πρέπει να στηρίζεται πρωτίστως στον κόσμο τους.

Η μόδα των φιλάθλων-μελών, που χρηματοδοτούν την ομάδα της καρδιάς τους, απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και αποτελούν στο τέλος της ημέρας συμμέτοχοι στην επιτυχία της διαδίδεται όλο και περισσότερο στη Γερμανία. Εκεί που οι σύλλογοι διέπονται από οικονομική υγεία, με θετικούς ισολογισμούς και χωρίς ανοίγματα που τις καθιστούν διαρκώς χρεωμένες, συχνά και πτωχευμένες.

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε πως έφτασε τα 130.000 μέλη. Κι όμως είναι μόλις τρίτη στο σχετικό πίνακα, πίσω από την Μπάγερν που έχει 258.000 μέλη (όπως ανέφερε η τελευταία της ενημέρωση, στις 19 Ιουλίου του 2015) και τη Σάλκε που μετρά 136.205 (από τις 28 Ιουνίου του 2015).

Δείτε τον πίνακα, κάν’ τε τις συγκρίσεις και μελαγχολήστε:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: