Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Βαρέθηκα τις ερωτήσεις για τον Ρούνεϊ»

Αγανακτισμένος παρουσιάστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη νέα κακή απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ αυτή τη φορά κόντρα στη Σίτι και φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά του.

Φαν Χάαλ: «Βαρέθηκα τις ερωτήσεις για τον Ρούνεϊ»
Ανάποδες πήρε ο Λουίς Φαν Χάαλ με τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με τη νέα «φτωχή» εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ, αυτή τη φορά στο μεγάλο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σιίτι.

Ο Άγγλος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης και έχοντας αντιπάλους τους Κομπανί και Οταμέντι δεν μπόρεσε να έχει ούτε μία τελική προσπάθεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός και φρόντισε να κάνει απόλυτα εμφανή τη δυσαρέσκειά του.

«Πρέπει να μιλάω κάθε εβδομάδα για τον Ρούνεϊ! Γιατί;», ανέφερε ο Φαν Χάαλ για να λάβει την προφανή απάντηση ότι ο Άγγλος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Τότε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων απάντησε: «Τότε μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου. Δεν θα απαντήσω πάλι για τον Ρούνεϊ. Βαρέθηκα!», υπογράμμισε ο Φαν Χάαλ και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: