Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Kατσίβελης: «Αντιδράσαμε γιατί έχουμε ποιότητα»

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τα Τρίκαλα με 82-65, αντιδρώντας με τον καλύτερο τρόπο στην βαριά ήττα από την Γαλατάσαραϊ, γεγονός που σύμφωνα με τον Δημήτρη Κατσίβελη συνέβη επειδή η ομάδα του έχει ποιότητα.

Kατσίβελης: «Αντιδράσαμε γιατί έχουμε ποιότητα»
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΩΡΑ», ο γκαρντ της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, χαρακτήρισε την ομάδα του ποιοτική, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στη Νίζνι τόνισε πως η Ένωση πρέπει να δουλέψει πάνω στα λάθη της.

Τέλος ο νεοαποκτηθείς παίκτης των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του με την επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στο παρκέ: «Σίγουρα χαίρομαι. Κάθε αθλητής θέλει να παίζει. Θα υπάρχουν ατυχίες μέσα στη σεζόν. Επέστρεψα σε αυτό που αγαπάω».

Για το πρέπει να περιμένει ο κόσμος στο γήπεδο από εκείνον: «Έναν παίκτη που θα παίζει για την ομάδα και που όσο χρειαστεί να βρίσκομαι στο παρκέ θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να φτάσει η ομάδα μου στη νίκη».

Για τις αλλαγές της ΑΕΚ μετά τη Γαλατάσαραϊ: «Σίγουρα, μετά από κάθε ήττα βρίσκεις τρόπους και αντιδράς. Όλοι οι παίκτες έχουμε κάποιο εγωισμό. Όταν δέχεσαι μια τέτοια ήττα, πρώτα αναρωτιέσαι, ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, τι έφταιξε, τι δεν έκανε σωστά και τι, στο σύνολο, η ομάδα. Είναι λογικό όταν έχεις ποιότητα να αντιδράσεις. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με ποιότητα. Παίξαμε, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, πολύ καλή άμυνα και πήραμε αυτή την νίκη».

Για το ματς με την Νίζνι και την καλή εμφάνιση που θέλει να κάνει η «Ένωση»: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, χωρίς όμως να ξεχάσουμε τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα λάθη, ώστε να μην τα επαναλάβουμε ποτέ στο μέλλον».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Ήταν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας και την Τετάρτη. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: