Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

«Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό. Όταν δέχεσαι τρία γκολ σε δέκα λεπτά δεν έχεις τίποτα να παρουσιάσεις. Ο αγώνας τελείωσε σε αυτά τα δέκα λεπτά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει. Έπαιξε δυνατά και κέρδισε. Δεν έπαιξε καμία σπουδαία μπάλα ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα. Κέρδιζε με το ζόρι 1-0. Ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστικά θέματα. Όταν από τον Οκτώβριο μένεις εκτός πρωταθλήματος κατά 50% είναι θέμα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να πάρει το παιχνίδι και το πήρε. Δεν ήταν καλά, καθώς είχε πολλά ματς να κερδίσει και περίμενε τον Παναθηναϊκό για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Όχι ότι μπορεί και ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δίνει μάχη για τη 2η θέση. Κάποια στιγμή θα χάσει, βέβαια, και ο Ολυμπιακός αλλά όταν χάνεις και εσύ δεν έχει νόημα».

Για τη μάχη της 2ης θέσης: «Ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός ίσως και η ΑΕΚ θα παλέψουν για τη 2η θέση. Να δούμε τι θα κάνει η ΑΕΚ στο ντέρμπι στη Λεωφόρο. ο Ατρόμητος και ο Αστέρας δεν πάνε καλά. Ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος ας μην κρυβόμαστε. Έδωσε λεφτά έκανε μεγάλες μεταγραφές, εμείς πήραμε 6 παίκτες και δεν παίζει κανένας».

Για τη διαιτησία: «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. Εγώ δεν παίζω επικοινωνιακά παιχνίδια. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δεν έπιασε ένα σουτ, Ο Παναθηναϊκός δε πάει καλά, ρωτήστε τους υπευθύνους για αυτό. Κάποια στιγμή θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: