Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Σενάρια για Γκουαρδιόλα σε Τσέλσι!!

Ο κατήφορος για την Τσέλσι συνεχίζεται, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να δέχεται αμφισβήτηση. Ήδη στην Αγγλία υπάρχουν σενάρια για τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Γκουαρδιόλα να έχει πέσει στο τραπέζι.

Σενάρια για Γκουαρδιόλα σε Τσέλσι
Η ήττα της Τσέλσι με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ του Σλάβεν Μπίλιτς, έριξε τους «μπλε» στα τάρταρα του βαθμολογικού πίνακα, αφού βρίσκονται πλέον στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας ένα κάκιστο ξεκίνημα.

Η γκρίνια και η δυσαρέσκεια έχουν επίκεντρο τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τα αγγλικά δημοσιεύματα σήμερα, να κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή αντικατάσταση του.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ακόμα την στήριξη του Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του ματς απέναντι στη Λίβερπουλ το επόμενο Σάββατο, που εν πολλοίς θα κρίνει το μέλλον του «Special One» στον πάγκο του Λονδρέζικου συλλόγου.

Οι φήμες στην Αγγλία, δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μουρίνιο, με πολλούς μάνατζερς να προτείνουν για την θέση τον Πεπ Γκιουαρδιόλα, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μπάγερν Μονάχου λήγει το καλοκαίρι.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι ωστόσο είναι πολλά, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και αυτό του Κάρλος Αντσελότι, αλλά και του Γκους Χίντινκ, που αμφότεροι έχουν κάτσει στον πάγκο της Τσέλσι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: