Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ανάμεσα στους κορυφαίους ο Βάρντι!! (pic)

Απίστευτα είναι τα πράγματα που κάνει τη φετινή σεζόν ο Τζέιμι Βάρντι με τη φανέλα της Λέστερ. Κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σκόραρε για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι και είναι τρίτος στη σχετική λίστα, ανάμεσα σε «θρύλους» επιθετικούς που αγωνίστηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ανάμεσα στους κορυφαίους ο Βάρντι! (pic)
Αν ένας επιθετικός στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ μπορούμε να πούμε ότι είναι «on fire», αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζέιμι Βάρντι.
Ποιος φανταζόταν ότι 28χρονος άσος, ο οποίος μόλις πριν τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην 5η κατηγοριά του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα κατάφερνε σήμερα να τραβήξει με τα επιτεύγματά του, όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, δεν είναι και λίγο αυτό που έχει καταφέρει, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται σε μία μικρομεσαία ομάδα, όπως η Λέστερ.
Στην αναμέτρηση λοιπόν του Σαββάτου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, κατάφερε να σκοράρει για 7η σερί αγωνιστική, έχοντας σημειώσει συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια εννέα γκολ.
Το συγκεκριμένο επίτευγμα τον κατατάσσει τρίτο στη σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν σερί γκολ ανά αγωνιστική.
Με ποιους άλλους βρίσκεται στα επτά συνεχόμενα παιχνίδια με γκολ; Κρατηθείτε. Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Τιερί Ανρί, Άλαν Σίρερ, Ίαν Ράιτ και Μαρκ Στέιν. Όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί τιμή και αναγνώριση για τον Βάρντι που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους ικανούς στράικερ.
Επόμενος στόχος για τον επιθετικό των «αλεπούδων» είναι να φτάσει στην 2η θέση τους Ντάνιελ Στάριτζ και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έχει και την πρωτιά στην εν λόγω λίστα, έχοντας σκοράρει για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές.

Δείτε τη σχετική λίστα:


Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: