Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αναλαμβάνουν δράση οι «Παπ»

Παρά την παραφιλολογία που δημιουργήθηκε, η επόμενη μέρα βρίσκει τον Ηρακλή να συνεχίζει με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο της ομάδας με στόχο την αλλαγή της κατάστασης. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αλλά στην Μίκρα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να στρώσουν την ομάδα και να αρχίσουν να παίρνουν τους απαραιτήτους βαθμούς. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει στηρίξει τον έλληνα προπονητή και θα προσπαθήσουν να πορευτούν μαζί ώστε να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Σίγουρα λάθη έγιναν από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, όμως αυτό που προέχει είναι να προσπαθήσουν να τα διορθώσουν και να φέρουν τον Ηρακλή σε καλύτερη θέση.
  1. Θα ξεκινήσουν από τώρα για να βρουν τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα προκειμένου να καταφέρει να ενισχυθεί ουσιαστικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ήδη οι «κυανόλευκοι» έχουν στα χέρια τους ορισμένες προτάσεις με παίκτες που έχουν προταθεί και θα προσπαθήσουν να τους παρακολουθήσουν ώστε να έρθουν όσο γίνεται πιο σύντομα στην ομάδα.
  2. Θα υπάρξει επαναξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού προκειμένου να γίνει μια εκκαθάριση στο ρόστερ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας περίπου 30 ποδοσφαιριστές και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα, ούτε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές ευκαιρίες για να βοηθήσουν την ομάδα.
  3. Θα υπάρξουν συζητήσεις με έμπειρους παίκτες που βασίζονταν στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου και μέχρις στιγμής δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ούτε καν τα περσινά επίπεδα.
  4. Το θέμα με απόκτηση τεχνικού διευθυντή παραμένει ανοικτό αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και δεν έχουν κατασταλάξει σε κάποιο πρόσωπο προκειμένου να αναλάβει το πόστο στην ομάδα.
  5. Η ομάδα αλλά και ο Νίκος Παπαδόπουλος χρειάζονται ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να δουλέψουν σημαντικά στο επόμενο διάστημα σε αυτόν τον τομέα για να φανούν τα αποτελέσματα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: