Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Σκόρπισε ξανά το χαμόγελα στον κόσμο!!

Τελικά, το μοναδικό μας αποκούμπι είναι η Εθνική! Σε μια εποχή που όλα πάνε κατά διαόλου σ’ αυτόν τον τόπο, αυτή η ομάδα χαρίζει ξανά το χαμόγελο στον κόσμο.
Σκόρπισε ξανά το χαμόγελα στον κόσμο!
Μπορεί η σχεδόν σίγουρη πρόκριση στο Euro-2012 να μην λύνει κάποιο από τα ουσιαστικά προβλήματα του ελληνικού λαού, αλλά όπως και να έχει ,η δυναμική του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού είναι τέτοια που δίνει χαρές, ακόμα και σε καιρούς κοινωνικής πίκρας.

Μπράβο στα παιδιά, λοιπόν. Κάνανε ό,τι μπορούσαν μέσα στο γήπεδο για να τονώσουν το ηθικό όλων. Πάλεψαν και τα κατάφεραν! Και περνάνε κι ένα μήνυμα προς άπαντες ότι όποιος παλεύει, στο τέλος δικαιώνεται κι ας μην είναι οι προβλέψεις υπέρ του. Μην ξεχνάμε ότι στα χαρτιά, η Κροατία ήταν το φαβορί, αφού έχει καλύτερους παίκτες.

Στο Euro πάμε, λοιπόν. Ενώ την ίδια ώρα δεν ξέρουμε αν σε λίγο καιρό θα είμαστε στο… ευρώ. Κι όμως. Ενώ η χρεοκοπία είναι κοντά, η κοινωνία υποφέρει, αλλά και ο αθλητισμός έχει υποστεί καθίζηση, η Εθνική κάνει ξανά το καθήκον της. Με τον Σάντος στο τιμόνι αυτή τη φορά! Και με την κληρονομιά του Ρεχάγκελ ακόμα ζωντανή!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: