Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Με... Τίμουρ(η) θα μας αντικρίσει;

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθάρισε πως δεν κάνει δώρα και ότι η Γεωργία στο ματς της Τρίτης με την Ελλάδα θέλει μόνο νίκη, αν και έχει αποκλειστεί. "Δεν μας νοιάζει τι αποτέλεσμα θέλουν αυτοί".

Με... Τίμουρ(η) θα μας αντικρίσει;
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας τόνισε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του θα παίξει με σκοπό να κερδίσει το παιχνίδι για τους φιλάθλους, αν και δεν έχει καμία ελπίδα για πρόκριση. Παρά την... συμπάθεια του στους Έλληνες, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να κάνει κανένα δώρο στην Ελλάδα, που χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να «κλειδώσε» την πρόκρισή της στα τελικά του Euro.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τους Έλληνες, δεν μας ενδιαφέρει τι αποτέλεσμα θέλουν εκείνοι, αλλά τι αποτέλεσμα θέλουμε εμείς και αυτό είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών» δήλωσε αρχικά ο Κετσπάγια ενώ στη συνέχεια εξήγησε και τον λόγο που επιθυμεί να πάρει το τρίποντο:
«Είναι το τελευταίο μας ματς σ' αυτά τα προκριματικά, μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε, όμως θέλουμε στο εντός έδρας αυτό ματς να κερδίσουμε και να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: