Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

"Χαρούμενος και περήφανος στη Red Bull!"

Τη δέκατη-πέμπτη pole position σε ισάριθμα Grand Prix πανηγύρισε η Red Bull Racing! Το απίστευτο σερί συνεχίστηκε και στην Ιαπωνία, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κυριαρχεί στις κατατακτήριες δοκιμές της Σουζούκα για 3η συνεχόμενη χρονιά!
"Χαρούμενος και περήφανος στη Red Bull!"
Έτσι ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια του να ανακηρυχθεί και μαθηματικά παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
"Χθες είχα μία έξοδο όπου τραυμάτισα την εμπρός πτέρυγα του μονοθεσίου μου. Δεν είχα λοιπόν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για σήμερα. Είχαμε από το πρωί προβλήματα με την ισορροπία του μονοθεσίου και ήμασταν αργοί. Μετά το FP3 καθίσαμε κάτω και αναζητήσαμε τρόπους να βελτιωθούμε και να πάρουμε τα μέγιστα από το μονοθέσιο στις κατατακτήριες, πράγμα κρίσιμο", είπε αρχικά ο Φέτελ και πρόσθεσε:
"Η διαφορά μου με τον Μπάτον ήταν μικρή! Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα και το εργοστάσιο, που φρόντισαν να έχω στη διάθεση μου μία νέα εμπρός αεροτομή. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτούς άρα είμαι χαρούμενος και περήφανος. Σε ότι αφορά τον αυριανό αγώνα κι αν θα κερδίσω έναν ή κανένα βαθμό, δεν επικεντρώνομαι σε αυτό. Πήρα ένα μάθημα χθες, όπου για μία μόνο στιγμή δεν ήμουν 100% συγκεντρωμένος και έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου".
Όσο για το τι περιμένει από τον αυριανό αγώνα, επεσήμανε: "Θα είναι ένας μεγάλος σε διάρκεια αγώνας που θα αποτελέσει πρόκληση για την οποία ανυπομονώ. Μας αρέσει πολύ να ερχόμαστε εδώ, η ατμόσφαιρα είναι ξεχωριστή και ο κόσμος παθιασμένος! Όταν φεύγουμε από το ξενοδοχείο το πρωί, υπάρχει πολύς κόσμος που ουρλιάζει και είναι ωραίο να αποτελείς κομμάτι μίας τέτοιας γιορτής. Το να εκκινώ από την pole position, θα είναι ξεχωριστό αλλά όλα μπορούν να συμβούν στον αγώνα". .

Δεν υπάρχουν σχόλια: