Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

To... τραβάνε οι Κροάτες!!

Για... κοινό σχέδιο της ΕΠΟ, της αστυνομίας και των Σέρβων χούλιγκαν κατά της Κροατίας κάνουν λόγο οι οπαδοί της «Hrvatska»! Δείτε τι γράφει ο Τύπος της χώρας.

To... τραβάνε οι Κροάτες!
Τα επεισόδια που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ξεκίνημα του ματς της Ελλάδας με την Κροατία είχαν ως αφετηρία την ελληνική πλευρά. Ωστόσο οι Κροάτες φτιάχνουν... σενάρια ταινίας, εμπλέκοντας την Ομοσπονδία, την αστυνομία και τους... Σέρβους στα επεισόδια, με κοινό άξονα όλων των αποκλεισμό των Κροατών!
Όπως αναφέρει η 24 Sata της Κροατίας και το sportal.hr, η επίσημη Ένωση υποστηρικτών της Εθνικής Κροατίας με το όνομα «πάντα πιστοί» έγραψε στο γκρουπ της στο Facebook: «Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με Σέρβους χούλιγκαν και την αστυνομία προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την πρόκριση των Ελλήνων στο Euro, έδειραν παιδιά στους δρομους, προσπάθησαν να μας πυρπολήσουν όταν ένας άνθρωπός μας έχασε το δάχτυλό του. Λύπη, θρήνος και οργή...»
Το ρεπορτάζ των Κροατών αναφέρει ότι «Έλληνες χούλιγκαν επιτέθηκαν στους οπαδούς της Κροατίας πριν από το ματς και τους πέταξαν πέτρες στο πούλμαν. Οι ταραχές συνεχίστηκαν στο γήπεδο. Ένας οπαδός της Κροατίας έχασε κάποια δάχτυλα, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο παιδιά και κάποιοι τουρίστες. Οι Έλληνες πέταξαν και μολότοφ, η οποία ευτυχώς σταμάτησε πάνω στο πλέξιγκλας».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: