Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Έκανε... πλάκα στην Κύπρο ο Ρόμενταλ!!

Η Δανία έκανε περίπατο στην Κύπρο και ανάγκασε το σύνολο του Νίκου Νιόπλια να περάσει ένα εφιαλτικό βράδυ (4-1). Η παρέα του Ρόμενταλ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, φρόντισε να "καθαρίσει" τη νίκη από το πρώτο μισό του πρώτου μέρους, όταν και προηγήθηκε με 4-0.
Έκανε... πλάκα στην Κύπρο ο Ρόμενταλ!
Ο Γιάκομπσεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Αλεξάνδρου, Ντομπρασίνοβιτς, στάθηκε τυχερός στην κόντρα με τον Πελαγίας και από τα πόδια του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Με αυτό τον περιπετειώδη τόπο η Δανία μόλις στο 7' μπήκε οδηγός στο σκορ, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Στο 11' ο Ρόμενταλ αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του, ενώ στο 20' ο Ντέλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρόμενταλ δεν άφησε ατιμώρητη την αποδιοργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το τέταρτο σημερινό των Σκαδιναβών.
Η Κύπρος κατάφερε στην πρώτη της αξιόλογη φάση στο παιχνίδι να τη μετατρέψει σε γκολ με τον Αβραάμ, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-1. Στις αρχές της επανάληψης το σύνολο του Νιόπλια θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Χαραλαμπίδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Η Δανία απάντησε στις ευκαιρίες στο 55' με τον Ζίμλινγκ, ο οποίος "σημάδεψε" το δοκάρι του Γιωργαλλίδη.
Οι Σκανδιναβοί έχοντας τον. τελικό με την Πορτογαλία την Τρίτη στην Κοπεγχάγη, όπου και θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου, άφησαν το πόδι για το γκάζι και έτσι το 4-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
Κύπρος (Νίκος Νιόπλιας): Γιωργαλλίδης, Πουρσαϊτίδης (46' Σολωμού), Δημητρίου (71' Σατσιάς), Μερκής, Πελαγίας, Αλεξάνδρου, Ντομπρασίνοβιτς, Εφραίμ, Αβραάμ, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου (62' Χριστοφή).
Στον πάγκο: Κίσσας, Σταύρου, Οκκάς, Πάρπας.
Δανία (Μόρτεν Όλσεν): Σόρενσεν, Ζίμλινγκ (68' Γιόργκενσεν), Κάερ, Μπιέλαντ, Σ. Πόουλσεν, Γιάκομπσεν (82' Σίλμπερμπάουερ), Κβιστ, Ερικσεν, Κρον-Ντέλι, Ρόμενταλ (62' Κ. Πόουλσεν), Μπέντνερ.
Πηγή: Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: