Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Στο Euro πάνε... μόνοι τους!!

Η Εθνική είναι αγκαλιά με την πρόκριση για τρίτη συνεχή φορά σε Euro και όλοι θριαμβολογούν. Ωστόσο, όπως δείχνει η πώληση των εισιτηρίων στα εντός έδρας ματς, οι διεθνείς ήταν σχεδόν μόνοι τους στην προσπάθεια αυτή!
Στο Euro πάνε... μόνοι τους!
Μετά το θρίαμβο επί της Κροατίας, η Ελλάδα κρατά στα χέρια της την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012. Mια τεράστια επιτυχία, εάν αναλογιστεί κανείς ότι είναι κάτι που συμβαίνει για τρίτη συνεχή φορά, γεγονός που συγκαταλέγει αυτομάτως την Εθνική, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της ηπείρου!
Φυσικά η νίκη έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους Ελληνες φιλάθλους, που μετά από καιρό βρήκαν ένα λόγο να χαμογελάσουν και να χαρούν. Ωστόσο στην προσπάθεια που έκαναν οι διεθνείς και ο Σάντος να φτάσουν στην τελική φάση του Euro, τις περισσότερες φορές ήταν μόνοι τους, καθώς δεν είχαν και πολλούς συμπαραστάτες!
Μπορεί το Καραϊσκάκη να γέμισε στο ματς με την Κροατία, αλλά στα προηγούμενα τέσσερα εντός έδρας ματς της προκριματικής φάσης, το γήπεδο ήταν μισογεμάτο, όπως φαίνεται από την κίνηση των εισιτηρίων.
Τώρα βέβαια που η Εθνική πάει... Euro είναι ξανά η αγαπημένη όλων, καθώς όπως πάντα λειτουργούμε παρορμητικά και πάντα την τελευταία στιγμή. Δείτε τα εισιτήρια που πουλήθηκαν στα πέντε εντός έδρας ματς της Ελλάδας στο Καραϊσκάκη και θα διαπιστώσετε ότι το Καραϊσκάκη ήταν συνεχώς μισογεμάτο μέχρι το χθεσινό ματς.
3/9/10 Eλλάδα – Γεωργία 1-1, διατέθηκαν 15.721 εισιτήρια
08/10/10 Ελλάδα – Λετονία 1-0, διατέθηκαν 13.520 εισιτήρια
12/10/10 Ελλάδα – Ισραήλ 2-1, διατέθηκαν 16.935 εισιτήρια
04/06/11 Ελλάδα – Μάλτα 3-1, διατέθηκαν 14.746 εισιτήρια
7/8/11 Ελλάδα – Κροατία 2-0, διατέθηκαν 27.316 εισιτήρια
Ευτυχώς έγινε το φιλικό με τον Καναδά στις 9 Φεβρουαρίου στο AEL FC Arena, το οποίο γέμισε, ενώ αντιθέτως άδειο ήταν το Καραϊσκάκη, στο φιλικό με την Πολωνία στις 29 Μαρτίου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: