Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Δεν χάνει τον Οκτώβριο στην Κρήτη!!

Ρίχνοντας μία ματιά στην όχι και τόσο μεγάλη προϊστορία των αναμετρήσεων του ΑΡΗ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι οι "κίτρινοι" δεν χάνουν όταν οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες μήνα Οκτώβριο, όπως και φέτος.

Δεν χάνει τον Οκτώβριο στην Κρήτη
Τρεις φορές έχουν συναντηθεί ΑΡΗΣ και Εργοτέλης σε αγώνα πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο στάδιο μήνα Οκτώβριο και σε καμία από αυτές οι "κίτρινοι" δεν έφυγαν ηττημένοι. Δύο φορές πήραν το βαθμό της ισοπαλίας και μία τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η πρώτη φορά ήταν τη «μαύρη» σεζόν 2004-2005, ο αγώνας έγινε στις 3 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική και το τελικό σκορ ήταν 1-1. Ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε στο 13’ με αυτογκόλ του Πατρίκ Ογουνσότο, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα για τους γηπεδούχους ο Πάρβου.
Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες μήνα Οκτώβριο για δεύτερη φορά στις 7 Οκτωβρίου 2007, 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο ΑΡΗΣ έφυγε νικητής με 1-0. Το γκολ των φιλοξενούμενων προήλθε και πάλι από αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον Μιλάντιν, σε μία φάση που χρειάστηκαν αρκετά ριπλέι για να βρούμε τον σκόρερ, αφού αρχικά όλοι νόμιζαν ότι το γκολ είχε πετύχει ο Ρονάλντο Γκιάρο.
Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Παγκρήτιο τον Οκτώβριο ήταν στις 17 Οκτωβρίου 2009, 7η αγωνιστική, όταν και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 με τον ΑΡΗ να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 81’ όταν ο Νασούτι, έπειτα από σέντρα του Κάλβο, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Εργοτέλη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: