Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πρόβλημα στην άμυνα, άρεσαν οι «μικροί»!

Ο ΠΑΟΚ στην φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής έπαιξε πολύ καλά επιθετικά και πέτυχε δύο τέρματα με τους Τσουκαλά και Γεωργιάδη, ωστόσο στην άμυνα είχε για ακόμα ένα ματς πολλά προβλήματα και έτσι το τελικό σκορ ήταν 2-2.

Πρόβλημα στην άμυνα, άρεσαν οι «μικροί»!
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με μία ανάμεικτη ενδεκάδα βασικών και θεωρητικά αναπληρωματικών και αυτό... ευνόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 5' έκαναν το 1-0 με τον Γκέσιο, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε πολύ ωραία τον Χαλκιά. Το γκολ αυτό... ξύπνησε τον «Δικέφαλο», ο οποίος στα επόμενα λεπτά ανέβασε ρυθμούς, στο 19' είχε δοκάρι με τον Βιεϊρίνια και στο 33' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τσουκαλά, μετά από σέντρα του Σπαντάσιο.

Παρόλα αυτά, το ημίχρονο έκλεισε με την Επανομή να προηγείται 2-1, αφού στο 38' η άμυνα του ΠΑΟΚ τα... έχασε, ο Παπαστεργίου έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές και χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 με πολύ ωραία ενέργεια του Γεωργιάδη στο 77' και από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι άλλο σημαντικό.

Αξίζει μόνο να αναφέρουμε, πως οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ, Σπαντάσιο και Λεονάρντο, πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο έδειξαν ότι δεν είναι στο 100%, ακόμα, ενώ οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση: Φιρινίδης (46΄ Ταταρίδης, 63΄ Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου (46΄ Παπαστεργίου), Πεχλιβανίδης (46΄ Πολίτης), Καρλάο, Παπαζούδης (46΄ Κουρδάκης), Καραμανλής (46΄ Πολίτης), Κάτσε (46΄ Γεωργιάδης), Τιάγκο (63΄Τράκις), Γκέσιος (60΄ Δεινόπαπας), Γεωργίου, Τάσιο (60΄ Δανίδης).

ΠΑΟΚ: Χαλκιά, Σνάουτνσερ(72΄ Μπολόσης), Λεονάρντο (46΄ Σταφυλλίδης), Σπαντάσιο, Τσιρίλο (46΄ Ιντζίδης), Μπαλάφα, Παναγιωτούδης, Τσουκαλά (46΄ Ίβιτς), Βιεϊρίνια (46΄ Κίτσιου), Γεωργιάδης, Παπάζογλου (46΄ Ρομπέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: