Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας!!

Η Ελλάδα είναι με το ενάμιση πόδι στην τελική φάση του Euro 2012. Δείτε τις ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και είναι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στην Πολωνία και την Ουκρανία!

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας
Να υπενθυμίσουμε ότι η τελική φάση θα γίνει με τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, θα πάνε απευθείας οι πρώτοι των ομίλων, ο καλύτερος δεύτερος που λογικά θα είναι ο δεύτερος του όγδοου ομίλου (Πορτογαλία ή Δανία) , τέσσερις ομάδες από τα μπαράζ και οι διοργανώτριες χώρες. Με κάποιες από αυτές θα κληρωθεί η Ελλάδα και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες που λογικά θα πάρουν το εισιτήριο.
Από τον πρώτο όμιλο η Γερμανία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, αφού πέρασε και από την Τουρκία κι έχοντας το απόλυτο με εννιά στα εννιά βρίσκεται στα τελικά του Euro. Αντίθετα, για την δεύτερη θέση θα παλέψουν Βέλγιο και Τουρκία με τους Βέλγους να έχουν ένα βαθμό παραπάνω από τους γείτονες, αλλά την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Γερμανία και θα πρέπει να πάρουν τη νίκη για να πάνε στα μαπράζ, αφού εύκολα ή δύσκολα οι γείτονές μας θα επικρατήσουν του Αζερμπαϊτζάν.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: