Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

"Γύρισε πίσω και καλά έκανε!"

Έχει αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν με τον Φάνη Γκέκα ο Κώστας Κατσουράνης, αν και επανέλαβε πως ο Έλληνας επιθετικός είχε 100% άδικο.
"Γύρισε πίσω και καλά έκανε!"
«Νομίζω ότι για μια χώρα όπως η Ελλάδα με όλα αυτά τα προβλήματα ήταν ένα καλό βράδυ», τόνισε ο 32χρονος μέσος του Παναθηναϊκού στον "Sentra 103.3" για την νίκη επί της Κροατίας.
Για την καλή παρουσία της Εθνικής μας ομάδας τα τελευταία χρόνια σχολίασε: «Η δική μας χαρά είναι ότι είμαστε σε μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε στην ελίτ του ποδοσφαίρου την εθνική. Είναι σαν να παίρνει πολλούς μαζεμένους τίτλους, αφού η πιο σημαντική ομάδα είναι η εθνική ομάδα. Όταν είσαι συνέχεια στις πιο μεγάλες διοργανώσεις και στην 12αδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν είναι τύχη, είναι δουλειά».
Όσο για το κλίμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επεσήμανε: «Η οικογένεια χτίζεται με την δουλειά και την νοοτροπία που έχει η ομάδα χτίζεται η οικογένεια».
Σχετικά με την αποχώρηση του Φάνη Γκέκα, δήλωσε: «Δεν είχα κάτι να κρύψω. Νομίζω ότι ο Φάνης το κατάλαβε. Νομίζω ότι είχε άδικο 100%, έκανε λάθος το παραδέχτηκε, γύρισε πίσω και καλά έκανε, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε καλούς ποδοσφαιριστές».
Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν έχει στο μυαλό του το ρεκόρ των 100 συμμετοχών, τόνισε: «Δεν σκέφτομαι τις συμμετοχές. Να πάμε με το καλό στο Euro. Και βλέπουμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζουν τίποτα. Όλα τα κερδίζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: