Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Βασικοί Πάντελιτς, Φέισα, αλλά...!!

Η Σερβία έπαιζε στην έδρα της με την αδιάφορη Ιταλία και "καιγόταν" για τη νίκη, με τους Μάρκο Πάντελιτς και Λιούμπομιρ Φέισα βασικούς, αλλά τελικά έμειναν στο 1-1 και δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους για τη 2η θέση και τα πλέι οφ.
Βασικοί Πάντελιτς, Φέισα, αλλά...
Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι «πάγωσε» το «Μαρακανά» με το…καλημέρα καθώς μετά από κάθετη πάσα του Ρόσι, ο Κλαούντιο Μαρκίζιο έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της Ιταλίας. Η Σερβία ισοφάρισε στο 25' όταν μετά από σουτ του Ζόρα Τόσιτς η μπάλα κόντραρε στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και ξεγέλασε τον Μπουφόν.
Η Εσθονία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία στο «Γουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ από το τέρμα που πέτυχε ο Στίβεν Ντέιβις (22'), έκανε την ανατροπή με τον Κονσταντίν Βασίλιεφ!
Ο μέσος της ρωσικής Αμκαρ Περμ μπήκε στο 65' ως αλλαγή στο παιχνίδι και αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 για την Εσθονία στο 77' με πέναλτι πριν δώσει την σπουδαία νίκη στην ομάδα του στο 84'!
Πλέον η Εσθονία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Σερβία η οποία για να πάρει την δεύτερη θέση θα πρέπει να νικήσει την Σλοβενία στο Μάριμπορ την Τρίτη! Η ισοπαλία δεν αρκεί στους «πλάβι» καθώς η Εσθονία έχει νικήσει και έχει φέρει ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια!
Τα αποτελέσματα του Γ' ομίλου
Σερβία – Ιταλία 1-1 (25' Ιβάνοβιτς – 1' Μαρκίζιο)
Βόρεια Ιρλανδία – Εσθονία 1-2 (22' Ντέιβις – 77' πεν., 84' Βασίλιεφ)
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: