Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Διακοπή του φιλικού λόγω... ντου!!

Άδοξο τέλος είχε το σημερινό φιλικό παιχνίδι, που είχε προγραμματισθεί στο Αιγάλεω, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Εθνικό Αστέρα. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και είχε φθάσει στο 80' με το αποτέλεσμα στο1-1, ωστόσο στο σημείο αυτό οπαδοί των γηπεδούχων άφησαν την θέση τους στην εξέδρα και... μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο!
Διακοπή του φιλικού λόγω... ντου!
Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω τα έβαλαν με τον γενικό αρχηγός της ομάδας τους Μηλιώνη και ορισμένοι από αυτούς πήδηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εντελώς ξαφνικά κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψαν τα χειρότερα.
Σίγουρα σε όλα αυτά καθοριστική ήταν η στάση του προέδρου του Αιγάλεω Γιώργου Γιανναράκη, που έφυγε από την εξέδρα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και απομάκρυνε τον κόσμο, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την τάξη.
Πάντως με όσα προηγήθηκαν το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχισθεί και φυσικά παρά τις όποιες προσπάθειες κατεβλήθησαν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια άπραγες και χωρίς να ολοκληρωθεί το 90λεπτο.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και δεν είχε παρουσιάσει ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Ο Εθνικός Αστέρας προηγήθηκε στο 14 όταν ο Λουτσιάνο έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σούταρε με δύναμη, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή κτύπησε στο κεφάλι του γκολκίπερ, που είχε εκτιναχθεί, για να καταλήξει στα δίκτυα και να γίνει το 0-1.
Η ισοφάριση ήρθες στο 34 όταν ο Κωνσταντόπουλος με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1.
ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Βασιλικής, Τεγούσης Θαν., Τεγούσης Κ., Τζανετάκος, Δουκάκης, Μαστραντώνης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Στριμένος, Ελευθεριάδης, Ντελμέκουρας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Παναγιωτόπουλος (46 Γκίτκος), Χωριανόπουλοςς (76 Αδαμάκης), Γουσούλης (70 Πασκούλοφ), Καρατζάς, Λαμπρόπουλος (46 Παντίδος), Πασάς (46 Νάστος), Λουτσιάνο (46 Χαϊκάλης), Άντονι (46 Παληγιώργος), Σκαρτσίλας (46 Καούνος), Χανιώτης (70 Ντραγκόλοφ), Μαστρογιάννης (46 Μιχελής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: