Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

«Τρομοκρατία σε Βασσάρα και ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση με γιαούρτια και ύβρεις στον Κύρο Βασσάρα μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία εξέδωσε η ΕΠΟ το απόγευμα του Σαββάτου.
«Τρομοκρατία σε Βασσάρα και ελληνικό ποδόσφαιρο»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα την ανοίκεια επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ και υπευθύνου του προγράμματος ανάπτυξης διαιτησίας Κύρου Βασάρα, το βράδυ της Παρασκευής 7/10/2011 κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία.

Την ίδια ώρα που η Εθνική ανδρών έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και πρόσφερε σε όλο τον κόσμο της χώρας μας μια ανάσα χαράς, μια χούφτα κουκουλοφόρων δειλών βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Κύρο Βασσάρα, προσπαθώντας να πληγώσει και να τρομοκρατήσει τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσο κι αν ορισμένοι προσπαθούν να κάμψουν το σθένος και την αποφασιστικότητα όλων των υγειών παραγόντων του ποδοσφαίρου, με μεθόδους αλητείας και κοινής εγκληματικής συμπεριφοράς, δεν θα τα καταφέρουν. Η νομιμότητα θα επικρατήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάρει και πάλι τη θέση που του αξίζει. Ο δρόμος που έχει επιλέξει η ΕΠΟ είναι μιας κατεύθυνσης. Κι αυτή δεν είναι άλλη από μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: