Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ξέρει το Ρώσο ο Αδαμίδης!!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ φέρεται όχι μόνο να γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από την Petit Chateau, αλλά και να έχει επικοινωνήσει μαζί του. Τι γίνεται με τις άλλες δύο προοπτικές. Μπήκαν χρήματα στους άδειους λογαριασμούς!

Ξέρει το Ρώσο ο Αδαμίδης
Ο Σταύρος Αδαμίδης φέρεται να γνωρίζει το Ρώσο μεγιστάνα του οποίου τα κεφάλαια εκπροσωπεί η Ιταλοελβετική εταιρία και μάλιστα διεμήνυσε στους εκπροσώπους της εταιρίας ότι αν δεν εμφανιστεί στην Ελλάδα θα διακοπούν οι όποιες περαιτέρω επαφές.
Ο 37χρονος νομικός απαίτησε να έρθει ο βασικός επενδυτής στην Ελλάδα, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, ενώ οι εκπρόσωποι της εταιρίας δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να βρίσκεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα. Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ωρα, ο Αδαμίδης έχει έρθει σε επαφή με τον Ρώσο επιχειρηματία και αυτό ήταν το έναυσμα να πιέσει να έρθει στην Ελλάδα και να τα πουν από κοντά για να προχωρήσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό.
Σχετικα με τις άλλες δύο περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ, τα επόμενα 24ωρα θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικά. Βέβαια, ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί από κάπου κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ, επομένως δεν υπάρχει φαβορί και οι συζητήσεις είναι σε θεωρητικό στάδιο. Ακόμη κι έτσι όμως, η Arboris Capital – που δεν πήρε το πράσινο φως από τον Παναθηναϊκό – θα κλείσει ραντεβού μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να συναντηθούν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας (που θα μπορούν να προχωρήσουν σε έγγραφη πρόταση) με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ και να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις.
Όσο για τον ομογενή επίδοξο επενδυτή του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ευελπιστούν ότι μέχρι τις 27 Οκωμβρίου θα έχει υποβάλλει εγγράφως την πρότασή του και στη ΓΣ της 1ης Νοεμβρίου η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να γνωρίζει τις επιλογές της ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο του Πρωτοδικείου, κάτι που για την ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Υπάρχουν όμως και ευχάριστα νέα, αφού η διοίκηση έκανε πράξη (αυτή τη φορά) τα λεγόμενά της – ότι θα φανεί οικονομικά συνεπής με την πρώτη ευκαιρία – και προχώρησε σε πληρωμή μέρους των οφειλών σε ποδοσφαιριστές και υπάλληλους της εταιρίας. Η κατάθεση έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι και λογικά θα «φανεί» στους λογαριασμούς το πρωί της Δευτέρας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: