Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

"Τη Δευτέρα θα αρχίσει η ...Αποκάλυψις!"

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σίγουρος για την αθώωση του ίδιου και της Παναχαϊκής, προαναγγέλλοντας πως την ερχόμενη Δευτερά θα κάνει σημαντικές αποκαλύψεις που θα βάλουν "φωτιά" στον χώρο του ποδοσφαίρου και της Δικαιοσύνης γενικότερα.
"Τη Δευτέρα θα αρχίσει η ...Αποκάλυψις!"
«Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η "Αποκάλυψις!". Θα δημοσιοποιήσουμε το ποιόν των... δήθεν αθλητικών δικαστών και ποιοι τους διόρισαν στην υπόθεση της Παναχαϊκής, αλλά και γενικότερα τι συμβαίνει στη Football league», είπε την "Εξέδρα" ο γνωστός ποινικολόγος.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Την επαγγελματική διαδρομή των κυρίων Ζυγογιάννη και Κατσή, αλλά και την παρανομία του δεύτερου να γίνει από δικαστής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε εισηγητής και πρόεδρος σε μια υπόθεση όπου ο ίδιος άσκησε δίωξη, κάτι που είναι παράνομο. Καταθέσαμε έφεση την Παρασκευή και ευελπιστούμε, την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, να εκδικαστεί».
«Εμείς είχαμε καταθέσει αίτηση εξαιρέσεως των κυρίων Ζυγογιάννη και Κατσή από την υπόθεση της Παναχαϊκής, καθώς γνωρίζαμε ότι υπήρχε δόλος. Ηξερα το ποιόν τους και ήμουν σίγουρος για το τι θα ακολουθούσε, όπως κι έγινε στο τέλος», πρόσθεσε.
Τέλος συμπλήρωσε: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσουμε ανακοίνωση που θα αναφέρει τον τρόπο και τα κριτήρια που επελέγησαν οι δικαστές, αλλά και ποιες συγγενικές σχέσεις διατηρούν οι δικαστίνες με τους εμπλεκόμενους στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: