Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

"Αντανάκλαση της Ελλάδας η ΑΕΚ"

Μπορεί ο Χιμένεθ να έφυγε βουρκωμένος από τα Σπάτα, τη ρήτρα εμπιστευτικότητας με την ΠΑΕ ΑΕΚ όμως την έσπασε χωρίς να το πολυσκεφτεί: "Πολλά οικονομικά προβλήματα, δεν πληρωνόμουν"!
"Αντανάκλαση της Ελλάδας η ΑΕΚ"
Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope" προσπάθησε να δώσει τη δική του εκοδχή για την αποχώρησή του από την Ένωση.
Κάνοντας λόγο για το δικό του, υψηλό κασέ, το οποίο η ομάδα δεν ήταν σε θέση να σηκώσει. Παρόλα αυτά σχολίασε πως έχει καλά συναισθήματα μέσα στην καρδιά του για την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της η "Ένωση".
"Μίλησα με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο έτσι ώστε να βρούμε μια λύση, καθώς υπήρχαν οικονομικά προβήματα και δεν πληρωνόμουν. Το κασέ μου είναι πολύ υψηλό και η ομάδα ήταν μια αντανάκλαση της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Χωρίσαμε φιλικά.
Για την ΑΕΚ είχα πολύ καλά συναισθήματα, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στη χώρα", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για το ρόστερ των "κιτρινόμαυρων":
"Αλλάξαμε το μισό ρόστερ σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
Ο σκύλος απλώς να θυμίσει τον τελευταίο όρο του συναινετικού "διαζυγίου" που υπέγραψαν Χιμένεθ και ΠΑΕ και αφορούσε τη ρήτρα εµπιστευτικότητας που τους δεσµεύει να µη µιλήσουν δηµόσια για τη συνεργασία τους για έναν χρόνο. Άλλά και να µη διαρρεύσουν τους όρους του συµφωνητικού.
Μάλιστα, αρχικά το ποσό της ρήτρας ανερχόταν στις 300 χιλ. ευρώ, για να αποδεχθεί ωστόσο στη συνέχεια η ΠΑΕ την εξάλειψη του χρηµατικού ποσού και τις δύο πλευρές να δεσµεύσει η ηθική. Ή μήπως όχι;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: