Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Με... τρίμηνη σύμβαση στην Πρέμιερ!!

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα αγωνίζεται, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών με την Σουόνσι, από την οποία και δοκιμάστηκε με επιτυχία.
Με... τρίμηνη σύμβαση στην Πρέμιερ!
Μάλιστα, μιλώντας στην «Evening Post» ανέφερε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στη Σουόνσι. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα στον κόσμου και θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα», συμπλήρωσε ο Μόρας, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε και άλλες προτάσεις που δεν τον ενδιέφεραν και δεν ήταν τόσο σημαντικές για τον ίδιο τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή πιστεύω πως η Σουόνσι είναι η καλύτερη λύση για μένα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρω τη φόρμα μου γιατί είμαι 4 μήνες χωρίς ματς σε πρώτη ομάδα», επεσήμανε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και πρόσθεσε: «Παίζοντας παιχνίδια όπως το φιλικό με τη Λανέλι θα με βοηθήσουν, θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος στο επόμενο ματς».

Όσον αφορά την Εθνική τόνισε: «Θα είναι πιο εύκολο για μένα να ξαναπαίξω τώρα στην Εθνική, από τη στιγμή που βρήκα ομάδα, δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός και σημείωσε πως «ελπίζω να εντυπωσιάσω τόσο τον προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρόντζερς όσο και τον τεχνικό της Ελλάδας με τις εμφανίσεις μου στη Σουόνσι».
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: