Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

«Ντόπα» και χρήμα!!

Θετικά μηνύματα στην ΑΕΚ από την προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Αισιοδοξία για sold out και λεφτά στα ταμεία.
«Ντόπα» και χρήμα
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό περιμένουν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και υπάλληλοι της ΠΑΕ προκειμένου να δούνε ξανά (ύστερα από πολλούς μήνες) το χρώμα του χρήματος! Απ' ότι φαίνεται, οι “κιτρινόμαυροι” θα πάρουν σημαντική οικονομική ανάσα, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν από την προπώληση των εισιτηρίων, για τον κρίσιμο αγώνα του επόμενου Σαββάτου!
Η κυκλοφορία των εισιτηρίων ξεκίνησε την προηγούμενη Τρίτη και η κίνηση στη διάθεσή τους πάει πολύ καλά, αν αναλογιστεί κανείς, ότι είναι η πρώτη εβδομάδα των πωλήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, 9.000 έχουν ήδη διατεθεί σε συνδέσμους αλλά και απλούς οπαδούς. Από αυτά τα 5000 τα έχει προμηθευτεί η Original 21, στα κλαμπ της οποίας υπάρχει έντονη κινητοποίηση για το ντέρμπι και υπάρχει η βεβαιότητα, ότι δεν θα μείνει εισιτήριο απούλητο! Συν τοις άλλοις υπάρχουν και οι Ενωσίτες από τους επαρχιακούς συνδέσμους που διψούν γι' αυτά τα ματς και δεν θα χάσουν την ευκαιρία να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, πραγματοποιώντας εκδρομές από κάθε άκρη της Ελλάδας.
Τα νούμερα είναι άκρως ικανοποιητικά και αν υπολογιστούν οι 8.500 κάτοχοι των καρτών διαρκείας, δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out στο κάτω διάζωμα και γιατί όχι να ανοίξουν κάποιες θύρες του δεύτερου διαζώματος.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό περίμεναν οι ποδοσφαιριστές εδώ καιρό! Να δούνε το ΟΑΚΑ γεμάτο από τους Ενωσίτες οπαδούς!
Όχι μόνο για να μπει κανένα φράγκο στην τσέπη τους. Αλλά και για να παίξουν με τον λεγόμενο... 12ο παίκτη, τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος θα τους ντοπάρει με το πάθος και την ατμόσφαιρα της εξέδρας, για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.
πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: