Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

«Απαντήσεις και την Τρίτη»

Μήνυμα νίκης στην Τυφλίδα έστειλε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μετά τη νίκη της Εθνικής με την Κροατία, τονίζοντας ότι μίλησε η ελληνική καρδιά.
«Απαντήσεις και την Τρίτη»
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο μίλησε η ελληνική καρδιά. Η Κροατία είναι ποιοτική ομάδα, αλλά δείξαμε ψυχή και καρδιά και πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.
Όσον αφορά τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος στην ανάπαυλα είπε: «Ο προπονητής δίνει εντολές και προσπαθούμε να τις εφαρμόσουμε», ενώ για το αν είχαν άγχος, τόνισε: «Άγχος υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες και δεν επηρεάζει την απόδοσή μας. Υπάρχουν οι καλές και οι κακές εμφανίσεις. Ευτυχώς μεταμορφωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις των Κροατών, πριν από το παιχνίδι, τόνισε: «Όταν υπάρχει υπεροψία δεν είναι και το καλύτερο. Λειτουργεί και ο εγωισμός των αντιπάλων, αυτό μας βγήκε στο δεύτερο μέρος».
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Γεωργία: «Απαντήσεις θα δώσουμε την Τρίτη. Δεν χρειάζονται λόγια. Ελπίζω να πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα την Τρίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: