Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Προκρίθηκε αλλά η εμφάνιση δεν ήταν... Καλλονή!!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 3-2 στην παράταση της Καλλονής, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ. Οι "κυανέρυθροι" πήραν το εισιτήριο για τους “16” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσότσαλιτς στην παράταση! Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για πέναλτι του Σιδεράκη στον Βλαστέλλη.

Προκρίθηκε αλλά η εμφάνιση δεν ήταν... Καλλονή
Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα της Λέσβου, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί στο 6ο λεπτό με τον Τζιωρτζιόπουλο (1-0). Ύστερα από έξι λεπτά όμως ο Πανιώνιος κέρδισε μια ανάσα από την ισοφάριση! Και γράφουμε μια ανάσα, γιατί οι “κυανέρυθροι” κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σουλογιάννης είπε όχι στον Γουνδουλάκη! Ότι δεν κατάφερε ο τελευταίος σε εκείνο το σημείο, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο Σιόβας με σουτ, φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1).
Στη συνέχεια το ματς ήταν μοιρασμένο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με σουτ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Καλλονή πήρε εκ νέου το προβάδισμα! Ύστερα από ωραία πάσα του Μανουσάκη στον Μανούσο, ο τελευταίος πλάσαρε τον Σιδεράκη στο 43' και πέτυχε το 2-1!

Ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος κι πέτυχε γρήγορα το 2-2 με τον Σκέπρι στο 51' , ενώ στη συνέχεια έψαξε με κάθε τρόπο να πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο το ματς έχασε σε ρυθμό, ενώ δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Φυσικά οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν λιγοστές με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ μέχρι το τέλος. Έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση!
Στον έξτρα χρόνο, ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι στο 105' ύστερα από χτύπημα του Κριπιντίρη στον Σκέμπρι εντός περιοχής. Ο Τσότσαλιτς δεν χαράμισε την ευκαιρία και η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-2). Η Καλλονή δεν παράτησε σε καμία περίπτωση το ματς. Στο δεύτερο μέρος της παράτασης μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Σιδεράκη στον Βλαστέλλη, αλλά ο διαιτητής αντί για την εσχάτη των ποινών έδωσε κίτρινη στον παίκτη της Καλλονής για θέατρο! Έτσι το 2-3 διατηρήθηκε και ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας!
Καλλονή (Λουτσιάνο): Σουλογιάνης, Προβατίδης (Καρακώστας), Τραορέ, Χατζόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Βλαστέλλης (Ντο Σάντος), Μαρσέλο, Μανούσος, Μανουσάκης
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Πετκάκης, Αναστασόπουλος, Ρόκας, Κολοβός, Σταυροθανασόπουλος (Σάμαρης), Γουνδουλάκης (Σταμάτης), Σκέμπρι

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: