Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τα παιδιά του Μάκη «σώζουν» την ΑΕΚ!!

Δέκα εκατ. ευρώ μετέφερε από την ΠΑΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών προσώπων ο Ψωμιάδης. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Τα παιδιά του Μάκη «σώζουν» την ΑΕΚ
Τα χρήματα που η ΑΕΚ αναζητά προκειμένου να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της βρίσκονται σύμφωνα με το νομικό επιτελείο που χειρίζεται την υπόθεση Ψωμιάδη (και επικεφαλής του οποίου είναι ο δικηγόρος κ. Χάρης Οικονομόπουλος) σε τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο παιδιών του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ το οποίο μεταφέρθηκε από λογαριασμό της ΠΑΕ σε εκείνους των πλέον στενών συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη!
Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζει το νομικό επιτελείο που λειτουργεί για λογαριασμό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, έχουν προκύψει μέσα από έρευνες ετών αδιάψευστα στοιχεία γι αυτή την παράτυπη μεταφορά, τα οποία θα κατατεθούν στο δικαστήριο με σκοπό να δεσμευτεί κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία όσων ανθρώπων (βάση στοιχείων) σχετίζονται με τις μετακινήσεις χρημάτων από λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ προς αυτούς όταν ο Ψωμιάδης ήταν (χωρίς να φέρει τίτλο) το αφεντικό της εταιρείας.
Η πηγή των εσόδων που σύμφωνα με τον κ. Οικονομόπουλο εκλάπησαν από τα ταμεία της ΠΑΕ προς λογαριασμούς ατόμων της οικογένειας Ψωμιάδη, προέρχεται από παλαιότερες τηλεοπτικές συμφωνίες που είχε συνάψει η ΑΕΚ με τη NOVA και τον Alpha Digital. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουν προκύψει στοιχεία και για άλλες ύποπτες μεταφορές που αφορούν σε εισπράξεις από εισιτήρια διαρκείας, διάφορες χορηγίες κλπ.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: