Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συντάσσουν υπόμνημα για… Λάκκωμα!!


Iraklis

Η ΕΠΟ ζήτησε από τον Ηρακλή να στείλει υπόμνημα και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν «κατέβηκε» η ομάδα στο παιχνίδι των Μουδανιών με το Λάκκωμα. Οι «κυανόλευκοι» δεν απάντησαν ακόμη στο αίτημα της Ομοσπονδίας, αλλά θα το κάνουν από σήμερα.
Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και σήμερα να σταλεί το υπόμνημα και να εξηγηθούν οι λόγοι από την πλευρά της ομάδας. Η ΕΠΟ ζητάει και τα ρέστα εν ολίγοις. Από τη μία, δεν έδωσε χρόνο για μεταγραφές, δεν άφησε τον Ηρακλή να μεταθέσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, απάντησε αρνητικά στα αιτήματα και τώρα ζητάει τον λόγο, γιατί δεν «κατέβηκε» η ομάδα στα Μουδανιά. Απίστευτα πράγματα. Όπως και να έχει, ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ηρακλή, που κράτησε περισσότερο από δυο ώρες.
Τέθηκε επί τάπητος
Στο μεταξύ, χθες συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο και το ζήτημα, που αναπτύξαμε στο χθεσινό φύλλο αναφορικά με την κεντρική διαχείριση. «Προχωράει το θέμα», λένε χαρακτηριστικά οι «κυανόλευκοι» Από τις αρχές του νέου έτους, θα ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Καρτέλες για κάθε αθλητή και δελτίο. Η κεντρική διαχείριση αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά». Καλύτερος οικονομικός έλεγχος και ενιαίο ταμείο.
Συζητήσεις για χαντμπολ
Στο μεταξύ, ένα ακόμη ζήτημα που απασχόλησε χθες τους ανθρώπους του Ηρακλή ήταν να πάρουν μία απόφαση για το τμήμα χαντμπολ μετά από την ανακοίνωση των παικτών. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ηρακλή αναμένεται σήμερα να καλέσουν τους παίκτες στα γραφεία του ΓΣ και να μιλήσουν από κοντά, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να λύσουν την παρεξήγηση, που δημιουργήθηκε.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: