Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

«Αυτά που ξέρατε… τελείωσαν»


dioikisi ari-athanasiadis

Την ώρα που πλησιάζει ολοταχώς το τέλος του 2011 και ο Άρης έχει «ξεμείνει» στο τέλος της βαθμολογίας, είναι προφανές πως κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απογοητευτική –αν όχι εκνευριστική- κατάσταση. Είναι γεγονός πως από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, τόσο ο Σάκης Τσιώλης, όσο και ο Μίχαλ Πρόμπιερτς κατόπιν των παραινέσεων και της διοίκησης, έδωσαν ευκαιρίες σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές.
Παρ’ όλα αυτά, μετά και το τελευταίο «κρούσμα» που είχε να κάνει με την απαράδεκτη αντίδραση του Νέρι Καστίγιο τη στιγμή της αλλαγής του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, άπαντες δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν συμπεριφορά και να σκληρύνουν τη στάση τους, απέναντι σε φαινόμενα που επαναλαμβάνονται, εις βάρος της ομάδας. Η ανοχή σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, θα είναι πλέον μηδαμινή κι αυτό φυσικά φάνηκε από την παραπάνω αντίδραση του Πολωνού τεχνικού στη χθεσινή εμφάνιση του Καστίγιο στην προπόνηση, όπου φυσικά συνάντησε τις πόρτες… κλειστές.
Είναι άλλωστε κάτι παραπάνω από εμφανές, πως η ομάδα αδυνατεί να «προχωρήσει» υπό τις παρούσες συνθήκες, αδυνατώντας να λειτουργήσει ως ένα ενιαίο σύνολο. Και είναι επίσης γνωστό πως για να αλλάξει κάτι, είναι επίσης αυτονόητο πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο σύλλογος να «καθαρίσει» από αυτούς που ενεργούν και συμπεριφέρονται, με μοναδικό κριτήριο τον ίδιο τον εαυτό τους.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: