Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τετ α τετ Βρύζα και Χαλκιά!!


xalkias2011

Για μια τρίτη συνεχή αγωνιστική ο Κώστας Χαλκιάς μένει εκτός αποστολής αν και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Μετά τον τραυματισμό του παραμονή του αγώνα στα Γιάννινα, στις 3 Δεκέμβρη ο έμπειρος γκολκίπερ αποθεραπευμένος πλέον από την θλάση του, δεν επιλέγεται για τα παιχνίδια με την Ρουμπίν, την Δόξα και τώρα με τον Εθνικό Αστέρα.
Αυτό δεν είναι και το καλύτερο για τον διεθνή τερματοφύλακα που βλέπει ανοιχτή αμφισβήτηση στο πρόσωπο του από τον αγώνα με την Τότεναμ και μετά και σε μια περίοδο μάλιστα που ο ίδιος επανέκαμψε στους κόλπους της εθνικής και λίγους μόνο μήνες πριν το Γιούρο που θα γίνει το καλοκαίρι σε Ουκρανία και Πολωνία.
Χθες ο Κώστας Χαλκιάς πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα. Από την ΠΑΕ γνωστοποιείται πως δεν ήταν κάτι σημαντικό και πως ο διεθνής γκολκίπερ πέρασε για προσωπικό του ζήτημα από τα γραφεία, οπότε και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της. Μάλιστα τονίσθηκε πως δεν υφίσταται θέμα Χαλκιά στην ομάδα και πως είναι ένας από τους τρεις τερματοφύλακες του φετινού ρόστερ.
Δεδομένου όμως πως οι εποχές είναι λίγο ως πολύ παράξενες και η αβεβαιότητα είναι για τον καθένα στοιχείο επαγγελματικής καθημερινότητας, οι φήμες απλώνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα για την τύχη του Χαλκιά και το μέλλον του στην ομάδα. Ο ίδιος δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί καθώς το συμβόλαιο του είναι στη μέση και ως το τέλος της περιόδου είναι συμβεβλημένος με την ομάδα.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: