Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πολωνικά σενάρια για Γκικίεβιτς!!

Στο «στόχαστρο» του Άρη βρίσκεται σύμφωνα με πολωνικές ιστοσελίδες ο Πολωνός γκολκίπερ, Ράφαελ Γκικίεβιτς. Πλήρης άγνοια από τη διοίκηση.

Πολωνικά σενάρια για Γκικίεβιτς
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://wroclaw.gazeta.pl ο Πρόμπιερζ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο τερματοφύλακα που αγωνίζεται στη Σλασκ Βρότσλαβ. «Οι πληροφορίες μπορεί να δημιουργούν έκπληξη, αλλά είναι αληθινές. Ο Πρόμπιερζ που ξέρει την επιδεξιότητα του παίκτη, γιατί και οι δύο συνεργάστηκαν στο παρελθόν στην Γιαγκελόνια, δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του» αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο ενώ γίνεται αναφορά πως ο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2015.
Προς ενίσχυση του σεναρίου φιλοξενείται η δήλωση του μάνατζέρ του, Μάρεκ Τσίτκο, που αναφέρει: «Πράγματι ο Άρης δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκικίεβιτς, αλλά δεν ξέρω ποια στάση θα κρατήσει ο Ράφαελ».
Εξάλλου γίνεται αναφορά για την απογοήτευση που υπάρχει από τον κόσμο για το τελευταίο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πρόμπιερζ στις συζητήσεις που έχει κάνει με τη διοίκηση του ΑΡΗ για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο ουδέποτε έχει θέσει θέμα απόκτησης τερματοφύλακα ενώ και το συγκεκριμένο όνονα που αναφέρεται στα πολωνικά ρεπορτάζ είναι άγνωστο στους ανθρώπους του ΑΡΗ.
ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: