Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το "ντου" σωστά το εκτίμησες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις ...λάθος εκτιμήσεις του στο ντέρμπι του περασμένου Φλεβάρη, ο Καλόπουλος έκανε μια σωστή, αφού κατάλαβε πως αυτοί που του την έπεσαν στην Κατερίνη, δεν ήταν οπαδοί των Ποντίων!

Το "ντου" σωστά το εκτίμησες... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ιδού τι έγραψε ο πολυσυζητημένος ρέφερι στο Φύλλο Αγώνα του αγώνα Πόντιοι Κατερίνης - Ξάνθη 0-2 για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας: "Στο 88' άγνωστοι (περίπου 30 άτομα) αφού έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του Σταδίου, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κουκούλες και κράνη, και κρατώντας ξύλα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας με σκοπό να μας χτυπήσουν. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας αυτό δεν κατέστη δυνατό και το παιχνίδι έληξε κανονικά. Κατά την εκτίμησή μου, οι συγκεκριμένοι άγνωστοι δεν ήταν οπαδοί ούτε της γηπεδούχου, ούτε της φιλοξενούμενης ομάδας".
Δεν ήταν, ούτε οπαδοί των Ποντίων Κατερίνης ούτε της Ξάνθης, οι κουκουλοφόροι, όπως εκτίμησε ο Καλόπουλος, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 της 19ης Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους.
Μετά το ματς ο Καλόπουλος δεν θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό: "Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο".
Η αλήθεια είναι πως δεν τους ξάφνιασε όλους, καθώς κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κάποιοι οπαδοί που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο των Ποντίων, έβριζαν διαρκώς τον Καλόπουλο. Οι συγκεκριμένοι έφυγαν από το γήπεδο στο ημίχρονο, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν οι ίδιοι που στο τέλος επέστρεψαν, μαζί με κάποιους ακόμα και επιτέθηκαν στον διαιτητή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία προχώρησε και σε 6-7 συλλήψεις...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: