Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η τριάδα παικτών που δεν υπολογίζει!!


acosta

Τον δρόμο που χάραξε ο Σάκης Πρίττας πριν από μερικές εβδομάδες ακολουθούν από χθες ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές από το υπεράριθμο ρόστερ του Άρη. Μετά από εντολή του Μίχαλ Πρόμπιερτς οι Γιάκομπ, Πορτίγια και Ακόστα θα προπονούνται, από εδώ και στο εξής, μόνοι τους. Είτε γιατί ο Πολωνός θεωρεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, είτε γιατί κάτι άλλο συμβαίνει, το οποίο αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.
Ο «υποβιβασμός» του Ακόστα πάντως εξηγεί γιατί τόσο καιρό ο Ισπανός ήταν «κομμένος» από τον προπονητή του, μη συμμετέχοντας ούτε καν στην 18άδα, ενώ για τον Πορτίγια είναι…κοινό μυστικό ότι αποτελεί ξένο σώμα. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από τις Σέρρες η ομάδα του Πανσερραϊκού είναι η νέα…ενδιαφερόμενη (μαζί με τη Δόξα) για τον Ισπανό, με τα «λιοντάρια» να έχουν βάλει στο στόχαστρο για τον Γενάρη και τους Τοπούζη, Τριανταφυλλάκο.
Σε ότι αφορά τον Γιάκομπ, ο Ρουμάνος επιθετικός τις ευκαιρίες που πήρε δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει, με αποτέλεσμα να εισχωρήσει το όνομά του στη λίστα του Πολωνού.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: