Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο «Τελευταίος αγώνας» του Γαλακτερού!!

ο πρώτο του βιβλίο παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Νάσος Γαλακτέρος. «Ο τελευταίος αγώνας» είναι ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλά γνωστά ονόματα της Ελληνικής showbiz και του αθλητισμού.

Ο «Τελευταίος αγώνας» του Γαλακτερού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο κορυφαίος αθλητής του μπάσκετ και προπονητής, Γιάννης Γιαννάκης ήταν από νωρίς εκεί, όπως και ο Νίκος Μουρατίδης, ο γνωστός μάνατζερ που είναι και υπεύθυνος για την έκδοση του βιβλίου, για να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν το νέο ξεκίνημα του καλού τους φίλου. Ο κ. Μουρατίδης εδώ και αρκετά χρόνια έχει δημιουργήσει τον δικό του εκδοτικό οίκο (εκδόσεις Τετράγωνο) και όπως δήλωσε: «Ήταν ένα βιβλίο που με συγκίνησε από την αρχή και γι’ αυτό αποφάσισα να προχωρήσω στην έκδοσή του».
Η εκδήλωσε έγινε στο δημαρχείο του Αμαρουσίου και όπως ήταν αναμενόμενο το παρών έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής, κ. Γιώργος Πατούλης. Πρώτη πήρε το λόγο η δημοσιογράφος, Άννα Καραμανλή και μετά ο κ. Αλέξης Κωστάλας, που διάβασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα κομμάτι από το βιβλίο που τον συγκίνησε ιδιαίτερα, όπως ανέφερε.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν επίσης, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, που διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο, αλλά και ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Δημοσθένης Ταμπάκος, αλλά και ο ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος, που μαζί με το συγκρότημά του κλήθηκε να διασκεδάσει μουσικά το κοινό.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: